В українців з’явилася чудова можливість оперативного відкриття компаній на території Об'єднаних Арабських Еміратів. ОАЕ.

Це стало можливим завдяки колаборації сил адвокатського об'єднання «Juscutum» та компанії «Ebern agency and services FZCO».

31 березня 2021 року українська та ОАЕ компанії підписали меморандум про співпрацю, ставши ексклюзивними представниками у розвитку двосторонніх відносин з питань функціонування вільних економічних зон.Співробітництво полягає у реалізації проектів двостороннього співробітництва з питань обміну інформацією про законодавчі зміни та досвідом про функціонування вільних економічних зон.

Взаємодія Juscutum & Ebern також відбуватиметься у питаннях організації спільних семінарів, симпозіумів, робочих зустрічей та спільному залученні спеціалістів для проведення навчання з питань функціонування вільних економічних зон. Прийнявши рішення реєстрацію компанії в ОАЕ на базі Juscutum, ви отримаєте full-time підтримку: від моменту збору документів до отримання реквізитів новоствореної компанії.«Зараз ОАЕ закріплюють за собою статус фінансового центру світу. Для українців він тільки відкривається. Цьому сприяв локдаун: до Еміратів з'їхалась величезна кількість туристів, яка отримала шанс подивитись на країну по-новому. У намаганні забезпечити максимально близьку якість взаємодії, ми відкрили в ОАЕ представництво вільних економічних зон, на базі якого будемо забезпечувати прямий зв’язок українців з регуляторами в Арабських еміратах і, звісно ж, розповідати про це нашій аудиторії», — коментує початок співпраці Артем Афян, керуючий партнер адвокатського об'єднання «Juscutum».

«Для Ebern співпраця з Juscutum — це можливість леґально розширити свою діяльність на ринки, що говорять українською та російською мовами, знайти нових клієнтів, а також допомогти їм облаштуватися на новому місці. Ми працюємо з людьми без посередників. Разом з клієнтами ми проходимо всі етапи відкриття компанії: від зустрічі їх у наших офісах, допомозі у зборі документів до відкриття компаній в Еміратах/Україні та отримання нових документів. Прийнявши рішення про співпрацю з нами, клієнт не відчуватиме себе самотнім та загубленим в новій країні. Ми обслуговуємо клієнтів англійською, німецькою, українською, російською, польською та іншими мовами», — додає Bernhard Engelbrecht, Manager of Ebern agency and services FZCO.

EBERN — це компанія в ОАЕ. Вона не працює через посередників. Співпрацівники EBERN зустрічають клієнтів, допомагають їм, супроводжують їх від початку до кінця процесу відкриття компанії в ОАЕ й отримання документів. Клієнти ніколи не залишаться самі в чужій країні. EBERN — це відповідальний партнер в ОАЕ, що на нього можна покластися.

22.8.2024
Кримінальне право та безпека бізнесу
Як підготуватись до обшуків та перевірок в бізнесі?
Читати
19.8.2024
Супровід бізнесу
Міжнародні гранти для бізнесу в 2024 році
Читати
22.8.2024
Військове право
Як забронювати працівника від мобілізації у 2024?
Читати
23.8.2024
Військове право
Як отримати статус критично важливого підприємства: коментар юриста
Читати
14.8.2024
Технології та інвестиції
Блокування Mercury «українських» рахунків – фінансовий моніторинг чи дискримінація?
Читати
16.8.2024
Супровід бізнесу
Медичний канабіс легалізовано – як отримати ліцензію на вирощування
Читати
3.7.2024
Юридичний бізнес
Juscutum увійшов у список NEXT 250 від Forbes Ukraine
Читати
16.6.2024
Технології та інвестиції
Ліцензування діяльності з віртуальними активами у світі
Читати